Drškovčani čekali i dočekali, krenula dugoočekivana izgradnja nogostupa kroz naselje /FOTO/

Autor: DK

Mještani Drškovaca su čekali i napokon dočekali, izgradnju nogostupa kroz njihovo naselje. Izgradnjom se povećava sigurnost građana, samih mještana, posebice onih najmlađih.

blankPočetak radova koji se izvode obišao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

-Vrijednost radova je gotovo 2,08 milijuna kuna koji iznos uz grad Požegu sufinancira i Ministarstvo unutarnjih poslova kroz projekt osiguravanja crnih točaka na području grada Požege – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Nogostup se izgrađuje u duljini 1200 metara i 1,5 metara širine čime će se postići sigurnije kretanje pješaka i svih stanovnika Drškovaca.

blank-U Drškovcima ima jako puno starijih osoba i male djece koja idu u školu. Svima njima je sigurnost zbog prometa potrebna. Dugi niz godina se nije realizirala ova investicija. Zahvaljujem i Ministarstvu unutarnjih poslova koje je prepoznalo težinu ovog projekta i opasnosti koje prijete. Kolnik je dosta uzak, a ima vozača koji se prebrzo kreću i time izazivaju opasnost za pješake. Izgradnjom nogostupa osiguravamo svima kvalitetnije i sigurnije kretanje – naglasio je gradonačelnik Puljašić zaključujući kako je investicija izgradnje nogostupa dodatna vrijednost svim drugim projektima koji su odrađeni, izgradnja vodovodne i kanalizacijske i elektro mreže.

blank

blank

blank

 
 
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića