Teža prometna nesreća, četvero ozlijeđenih

Autor: Požega Portal

IMG_3547POŽEGA – Na Ratarničkoj cesti kod Poljoprivredne škole oko 14 sati dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je nastradalo, kako neslužbeno doznajemo četvero putnika koji su se vozili u osobnom vozilu Opel Tigra, požeških registracijskih oznaka.

Prema riječima očevidaca vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je udario u drvo.

Ozlijeđene osobe prevezene su u obližnju Opću županijsku bolnicu gdje im se pruža potrebita medicinska pomoć.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će se više doznati o točnom uzroku prometne nesreće.

Iz bolnice nisu komentirali težinu ozljeda jer su ozlijeđene osobe na obradi, ali kako pretpostavljaju da ima teže ozlijeđenih.

Dodano: 12.veljače u 10,15

Prema informacijama koju smo dobili iz Policijske uprave požeško-slavonske u prometnoj nesreći dvoje putnika je teško ozlijeđeno, a dvoje lakše.

-U srijedu, 11. veljače 2015. godine, oko 14.25 sati, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel Tigra“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom prilikom čega je sletio s kolnika i udario u stablo bora. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 17-godišnji i 18-godišnji putnik, a lakše 17-godišnji putnik i 23-godišnji vozač protiv kojeg slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu – stoji u izvješću PU požeško-slavonske.

IMG_3552

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: