152 supružnika uz tamburaše „Zlatna dolina“ proslavili Valentinovo /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Lijepo je ovako se okupiti, susresti se sa starim prijateljima i znancima, te svojim sugrađanima i proslaviti Valentinovo – kazao nam je dugogodišnji prometnik na požeškom željezničkom kolodvoru 87-godišnji Ante Klepo, umirovljenik iz Požege koji je sa suprugom(76) nazočio tradicionalnoj proslavi Dana zaljubljenih Valentinova za bračne parove koji su navršili 50 i više godina braka, a u dvorani „Sara Babin Vir“ organizirao ga je tradicionalno grad Požega. Ove godine se okupilo 76 takvih bračnih parova koje je grad darivao prigodnim slatkim poklonima. Tu su bili Oreškovići, Kovačevići i još mnoge druge obitelji Požege i okolnih naselja.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

 -Ovi ljudi naši sugrađani su primjer zajedništva, ljubavi, tolerancije i razumijevanja, a ja im čestitam od srca i zahvaljujem za njihov doprinos napretku grada jer je njihov uspjeh vrijedan svakog divljenja, a uvijek ste pokazivali ljubav prema svome gradu i njegovim ljudima- istakao je čestitajući parovima Valentinovo gradonačelnik Požege Vedran Neferović i poželio im još mnogo zdravlja i ovakvih susreta. Nazočili su još zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha i predsjednik Matice umirovljenika grada Požege Željko Peroutka.

Ferdinand Troha, zamjenik požeško-skavonskog župana

-Vi svjedočite pola stoljeća našoj sredini i doprinosite njenom razvoju živeći skladno i podižete nove naraštaje, pa želim da dugo poživite uz puno zdravlja- kazao je u obraćanju dožupan Ferdinand Troha.

 Tijekom susreta i druženja nastupili su požeški tamburaši „Zlatna dolina“ pod vodstvom Antuna Petrovića, a oni su ih dobro zabavili pa je i unatoč poodmaklim godinama bilo prilika za ples i veselu slavonsku pjesmu.

/Foto: Marko Krstanović/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: