Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Utrka traktora u sklopu Festivala graševine u Kutjevu: Vještine i spretnosti pokazala 24 natjecatelja /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Utrka traktora u sklopu Festivala graševine u Kutjevu: Vještine i spretnosti pokazala 24 natjecatelja /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Utrka traktora u sklopu Festivala graševine u Kutjevu: Vještine i spretnosti pokazala 24 natjecatelja /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





KUTJEVO - Četvrtu godinu za redom u Kutjevu je u sklopu "Festivala graševine" organizirana utrka traktora na koju su se odazvala 24 natjecatelja. Utrka je bila u četiri skupine, Old Timer, Vinogradarski traktori, Traktori do 120 ks te traktori iznad 120 ks.

Start je bio ispred Gradske kuće od koje su svoje vještine pokazivali u spretnosti i brzini do zgrade Doma zdravlja i natrag do cilja.

U skupini Old Timer između dva natjecatelja najbrži je bio Franjo Ašembrener sa traktorom Guldner koji je imao prolazno vrijeme (minuta) 2:13:29. Najbrži u skupini Vinogradarski traktor, u kojoj se natjecalo 4 traktora, pobjedu je odnio traktorist Vinogradarstva i podrumarstva Krauthaker sa traktorom Fendt 209V s prolaznim vremenom 1:52:40.

Najviše natjecatelja je bilo u skupini do 120 ks njih 11, a pobjedu je odnio Marko Raić Jaroš koji je upravljao traktorom Fendt 110 ks vozeći od starta do cilja 1:36:66.

Skupina traktora iznad 120 ks imala je 7 natjecatelja a pobjedu nosi Kristijan Andrišek sa traktorom Steyr 6185 koji kroz cilj prolazi vozeći 1:49:22.

Brojni Kutjevčani i njihovi gosti s velikim su zanimanjem pratili utrku traktora, a najviše su te vožnje zanimale one najmanje.

/Foto: D. Mirković/





Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo