Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Mnogo svečanih novogodišnjih dočeka, a samo jedan na otvorenom prostoru

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Mnogo svečanih novogodišnjih dočeka, a samo jedan na otvorenom prostoru Požega.eu | Mnogo svečanih novogodišnjih dočeka, a samo jedan na otvorenom prostoru

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA – Ušli smo u posljednji mjesec ove kalendarske godine, a na njegovom kraju, točnije zadnjeg dana prosinca uslijedit će svečani dočeci Nove 2018. godine.

Ovih dana širom Požeške kotline počinju adventske svečanosti, a uslijedit će Božićni blagdani, te dolazak 2018. godine, za kojega se pripremaju brojni svečani dočeci.

Po svoj prilici samo jedan od njih bit će na otvorenom prostoru i to u Pješačkoj zoni grada Požege gdje će građani slaviti uz tople napitke i svirku tamburaškog sastava „Posegana“.

Na području grada Požege bit će više slavlja u ugostiteljskim objektima. Tako će u hotelu „Grgin dol“ nastupiti „Libreto band“, zatim u „Cool Coloru“ tamburaši „“Srce bećarsko“, objektu „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima „Majestic band“, dvorani „GF“ u Novoj Lipi skupina „Prestige“ itd.

Skupina „Vertigo“ svirat će u restoranu „Schoon blick“ u Vetovu, zatim „Aurea band“ u poznatoj jakšićkoj dvorani „Honda“, a u pleterničkom kraju će „Estrada“ nastupiti u dvorani „Kod Franje“ u Zagrađu, te „Valentino“ u dvorani „Bijela kuća“(Blacko).

Grupa „Alfa“ te noći će svirati u lovačkom domu „Psunja“ u Orljavcu, a saznajemo da ima još svečanih dočeka u mjesnim domovima i ugostiteljskim objektima.

“City Band” iz Nove Gradiške svira u Vatrogasnom domu DVD-a Biškupci gdje se očekuje dobra zabava što jamče vrijedni i agilni organizatori.

Dio požeških glazbenika svirat će izvan svoga kraja. Tako će tamburaši „Bisernica“ nastupiti na središnjem trgu u susjednom Slavonskom Brodu zajedno sa skupinom Dominik&company u kojoj svira nekoliko Požežana. Uz to „Ritam band“ zabavljat će Lipičane na otvorenom prostoru gdje će biti javni doček Nove godine u organizaciji toga grada i tamošnje Turističke zajednice. Pokraj toga grupa „Osmjeh“ će kako saznajemo svirati te noći u Kutini.

/Foto: Ilustracia, pozega.eu/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.