Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

8. Memorijalni turnir Pranjković – Vidović u Kaptolu

PRIJE 6 GODINA
TEKST: V.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | 8. Memorijalni turnir Pranjković – Vidović u Kaptolu Požega.eu | 8. Memorijalni turnir Pranjković – Vidović u Kaptolu

PRIJE 6 GODINA
TEKST: V.P.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





KAPTOL – Po 8. puta Ogranak UDVDR Kaptol organizirao je sada već tradicionalni memorijalni turnir Tomislav Pranjković – Vlado Vidović u Sportskoj dvorani OŠ Vilima Korajca u Kaptolu. Turnir se odigrava u spomen na poginule branitelje iz Kaptola a ove godine partneri na turniru su bili branitelji Ogranka UDVDR Brestovac. Održane su igre u malom nogometu, šahu po četiri para i stolnom tenisu, pojedinačno i u parovima.





- Ovo je sada naša tradicija u kojoj se prisjećamo naših prijatelja i turnir se održava u njihovo sjećanje. Ovo su uglavnom veze i prijateljstva koja su se stvarala u Domovinskom ratu. Prije turnira položilo smo vijence na groblju i pohodili sv. misu u župnoj crkvi u kaptolu.  Ove godine ekipa UDVDR Brestovac je bila bolja i odnijela pehar – istakao je predsjednik kaptolačkog ogranka UDVDR Zvonko Havrda.





U malomn nogometu rezultat je bio 6:2 za goste iz Brestovca, u šahu su bili bolji domaćini iz Kaptola i to 3,5:0,5 a u stolnom tenisu ponovno su bili bolji gosti iz Brestovca s 3:2. Predsjednik UDVDR Brestovac, Mirko Sajfert, primio je pehar, a na kraju za sve je u Češkom domu bila organizirana svečana večera i druženje.

















Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo