Zvonko Šimunović ima dvije pjesme i dva video spota, te mnogo pregleda svojih skladbi

Autor: Jelenko Topić

Kako smo pisali unazad nekoliko mjeseci umirovljeni profesor fizičke kulture Zvonko Šimunović, koji je radni vijek proveo u kutjevačkoj osnovnoj školi, snimio je dvije pjesme za koje je sam napisao tekst  i glazbu. Ranije je na društvenim mrežama bio spot za skladbu nisu nam dali, a ovih dana je postavljen i onaj za novu pjesmu Dam ti ruku dam. Obje već imaju više od 11 tisuća pregleda.

Glazbenu darovitost pored ranijih brtojnih uspjeha na festivalima širom bivše države osim pjevanja dokazao je pisanjem i snimanjem pjesama ljubavne tematike Nisu nam dali i Dam ti ruku dam koje su u tonskom studiju odsvirali vrsni glazbenici požeškog kraja kao što su Nikica Oberan, Mata Malunović, Mata Pavić, Ivica Bumba, Mihael Bumba i drugi.

Novi spot snimljen je u restoranu Ribarska kuća u Lukaču vlasnika Pavla Bošnjaka, a to su majstorski odradili snimatelji Mario Brus i Marin Kemper.

Šimunović najavljuje snimanje još  vlastitih pjesama tako da će uskoro biti materijala za vlastiti album. Do tada možete poslušati pjesme Nisu nam dali Dam ti ruku dam kao i njihove video spotove..

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek