Županijski HDZ s koalicijskim partnerima predao kanidacijske liste: “Računamo da ćemo imati 21 do 22 mandata”

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Županijskom izbornom povjerenstvu kanidacijske liste za požeško-slavonskog župana, njegove zamjenike i članove Županijske skupštine predao je požeško-slavonski HDZ sa kolaicijskim partnerima, HSS-om, HDSSB-om, HSU-om i HSLS-om. Na listama je više od pet tisuća potpisa podrške i to za kandidata za župana u osobi Alojza Tomaševića, njegove zamjenike Vedrana Neferovića i Željka Jakopovića (HSS-ovca) te za 36 članova Županijske skupštine.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik Franjo Lucić naglasio je kako na županijskoj razini po prvi puta imaju i koalicijske partnere koji do sada nisu bilu s HDZ-om, a to su HDSSB i HSU. Od prijašnjih dugogodišnjih  partnera uz njih su i na ovim izborima HSS i HSLS.

Franjo Lucić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a

-HDZ na ovim izborima očekuje izuzetno dobre rezultate. Želimo kroz susrete s biračima prezentirati sve što smo do sada učinili na razini općina, gradova i županije, a siguran sam da ćemo ostvariti onaj rezultat koji smo imali i na zadnjim izborima kada je HDZ imao 15 vijećnika odnosno zastupnika u Županijskoj skupštini. Sigurni smo da ćemo ovaj put ostvariti još bolji rezultat, računamo da ćemo imati 21 do 22 mandata. U široku koaliciji smo išli jer je bila takva potreba, a želimo da HDZ na županijskoj razini bude što jači i čvršći – naglasio je Franjo Lucić dodajući kako se na listi nalaze istaknuti ljudi iz općina i gradova, čelnici ili istaknuti članova kolaciijskih partnera, predstavnik srpske nacionalne manje, a ispunjena je i kvota ženskih kandidatkinja s 40 posto.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek