Županica Jozić s prigodnim darovima čestitala mami i prvorođenoj bebi Nikolasu

Autor: S.P.

Nikolas Bašić, sin Kornelije i Sandija iz Velike prva je beba rođena na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini. S prigodnim darovima mami Korneliji danas čestitala požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

“U međuvremenu, rođene su još dvije bebe s područja naše županije – u prva tri dana, tri nova stanovnika, što nas doista veseli. Nadam se kako je to pokazatelj nekih boljih trendova nego što je to bilo do sada,” rekla je županica.

Prva beba u Požeško-slavonskoj županiji u 2022. godini maleni je Nikolas, rođen u Općoj županijskoj bolnici Požega 2. siječnja u 10:20 sata. Majka Kornelija osjeća se dobro te kaže da je porod prošao u redu. Nikolas je pri porodu imao 53 cm i 4.30 kg, a treće je dijete u obitelji Kornelije i Sandija gdje ga čekaju dvije sestrice.

Opća županijska bolnica Požega u protekloj 2021 godini imala je 407 poroda, što je 37 poroda manje u odnosu na prethodnu godinu,rekao je voditelj Službe za ginekologiju i porodništvo dr. Domagoj Dokozić. Puno sreće, zdravlja i obilje Božjeg blagoslova malom Nikolasu i njegovoj obitelji poželjela je požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

“Ovo su lijepi, posebni trenutci kada se cijela županija može radovati svom prvorođenom stanovniku. U međuvremenu, rođene su još dvije bebe s područja naše županije – u prva tri  dana godine, tri nova stanovnika, što nas doista veseli. Nadam se kako je to pokazatelj nekih boljih trendova nego što je to bilo do sada,” rekla nam je županica kojoj se u čestitkama pridružio i ravnatelj Opće županijske bolnice Požega dr. sc. Ivan Vukoja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek