Župan u lovu za potporu Pučkoj kuhinji Caritasa okupio brojne gospodarstvenike, uglednike i lovce

Autor: Jelenko Topić

DSC_0129POŽEGA/LEŠTAT – Svoj tradicionalni 2. po redu humanitarni gostinjski lov imao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Kod lovačke kuće LD „Jelen“ na Leštatu pod Papukom okupilo su više od 60 uglednika iz političkog i društvenog života, gospodarstvenika i lovaca s područja Požeško-slavonske županije, zatim susjedne Brodsko-posavske županije, te iz Škabrnje.

-Drago mi je da je ovogodišnji lov uspio, zahvaljujem se na odazivu, pogotovo gostima iz drugih krajeva,  a ponajviše je ovdje naših gospodarstvenika – kazao je nakon završetka lova župan Tomašević.

Kroz dva prigona nakon cjelodnevnog lova sudionici su odstrijeli pet divljih svinja, a meso će donitrati Pučkoj kuhinji Caritasa Požeške biskupije kako bi njeni korisnici imali obilne obroke za predstojeće blagdane. Župan je najavio nastavak ovakvih lovova slijedećih godina.

Za goste i sudionike gostinjskog humanitarnog lova vrsni majstori lovačke kuhinje Zdravko Prevendar i Mario Čačić priredili su domaće specijalitete, a tijekom druženja za dobar ugođaj i raspoloženje pobrinuli su se požeški tamburaši „Bisernica“.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: