Žrtva vaše djece ostaje trajno zapamćena

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Udruga roditelja poginulih branitelja u domovinskom ratu Požeško-slavonske županije  na godišnjoj izvještajnoj skupštini prihvatila je izvješća o radu, te donijela novi program rada. Nazočili su predstavnici grada Požege i Požeško-slavonske županije, te vojarne i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

-Svoje kćeri i sinove ste izgubili u ratu pa vam upućujem veliku zahvalnost uz to da ćemo uvijek prepoznati vaše potrebe i podupirati vaš rad – kazao je pozdravljajući skup zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha dodavši da žrtva njihove djece mora ostati zapamćena.

Potporu grada i nastavak suradnje najavio je Slaven Paponja, izaslanik požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića.

Kroz proteklu i ove godinu po riječima predsjednice Udruge roditelja Kate Ronko posjetili su mnoge bojišnice u Hrvatskoj, te Bosni i Hercegovini, kao i značajna mjesta iz rata, a obilježili su obljetnice stradanja svoje djece, kao i značajne povijesne događaje. Slično će nastaviti i ove godine kada će imati susrete s roditeljima iz drugih gradova, a provodeći projekt „Putevima naše djece u Domovinskom ratu“ posjetit će više bojišnica, te mjesta značajnih ratnih zbivanja.

Prije izvještajne skupštine roditelji poginulih branitelja položili su vijence i zapalili svijeće, u čast poginulim svojim sinovima, uz prigodnu molitvu koju je predvodio vlč. Nikola Legac, župni vikar u župi sv. Terezije Avilske.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot