Znakovit dolazak Davora Bernadića u Požegu: Sprema li se i Plenković na takvo putovanje?

Autor: DK

POŽEGA – Na e mail redakcije primili smo poziv iz požeško-slavonskog SDP-a u kojem se navodi kako će predsjednik krovne SDP-ove organizacije Davor Bernadić održati tiskovnu konferenciju u Požegi, u ponedjeljak, 6.veljače. U pozivu nije navedena tema o kojoj će biti riječi iz kojeg razloga možemo samo nagađati koji je zapravo razlog njegovog dolaska. 

Da je njegov dolazak znakovit i to se može reći posebice iz razloga jer je za srijedu, 8.veljače, sazvana sjednica požeškog Gradskog vijeća i to na zahtjev članova Kluba SDP-ovih vijećnika.

Znakovit je Bernardićev dolazak i iz razloga jer bi možda moglo biti riječi o pismu kojeg mu je uputio Nino Smolćić, predsjednik požeškog Gradskog vijeća. Smolčić je Bernadiću na svojstven način ukazao na određene pojedinosti u požeškom SDP-u, prvenstveno vezane za Zdravka Ronka, čelnika požeško-slavonskog SDP-a, aktualnog vijećnika u Gradskom vijeću grada Požege i zaupnika u Hrvatskom saboru.

Dolazi li u konačnici Bernadić u Požegu ukoravati požeško-slavonsko članstvo i dijeliti im opomene ili se možda nekome zahvaliti na dosadašnjem angažmanu u njihovoj stranci teško da ćemo to doznati prije sutrašnjeg dana. U svakom slučaju ponedjeljak će donijeti više nepoznanica i koji je stvarni razlog dolaska Bernadića u Požegu.

Treba li se Zdravko Ronko, čelnik požeško-slavonskog SDP-a pribojavati nečega i to je jako teško pretpostaviti. Otvorena je i mogućnost da će Ronko od svog stranačkog šefa Bernadića dobiti potporu i “vjetar u leđa” kako bi nastavio sa načinom dosadašnjeg rada što nekima neći ići previše po kapu.

Sve u svemu dolazak Davora Bernadića u Požegu je znakovit, a sprema li se i njegov kolega, iz suprotnog političkog tabora, Andrej Plenković na put prema Požegi po sličnom pitanju to je za sada nepoznanica. 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: