Znak pažnje: Gradonačelnik Neferović darovao ruže ženama na njihovim radnim mjestima

Autor: D.K.

POŽEGA – Ove godine na malo drugačiji način požeški je gradonačelnik Vedran Neferović išao u čestitare povodom Međunarodnog dana žena. Prve čestitke je uputio svojim bližim suradnicama, ravnateljicama gradskih ustanova, svojoj supruzi Valentini Neferović koja je ravnateljica Gradskog kazališta, Aleksandri Pavlović, ravnateljici Gradske knjižnice i čitaonice, Maji Žepčević Matić, ravnateljici Gradskog muzeja te Sandri Lukić, ravnateljici Dječjih vrtića.

Gradonačelnik se zatim zaputio na požešku Gradsku tržnicu gdje je ženama na njihovim radnim mjestima podijelio crvene ruže, a posjetio je i veći dio trgovina u užem centru grada kojim je djelatnicama također došao čestitati njihov dan. Dakako da je i onim ženama koje je susreo uputio čestitike i na dar poklonio crvenu ružu.

-Na čelnim mjestima grada, gradskih ustanova u kulturi i Turističkoj zajednici imamo žene. Iz iskustva znam da su žene odgovornije i pedantnije u poslu te da su upravo one vrijedne i marljive suradnice. Sretan sam što ih protekle tri godine imam u vođenju grada i ustanova. Nadam se da smo time pokazali da su kod nas žene ravnomjerno zastupljene, pa čak i prednost imaju na čelnim mjestima u gradu Požegi – rekao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović koji je svojim sugrađankama uručio 180 crvenih ruža.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: