Požega.eu

Zlatnom lugu još jedna visoka ocjena: Raspoloženje na SOUNDCLASH-u uz Poseganu i Vranac bilo veće od očekivanog /FOTOGALERIJA/

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Iako je kiša bila „raspoložena“ da pokvari glazbeni ugođaj u Zlatnom lugu i više nego ugodno druženje brojnih zaljubljenika tamburaške glazbe u tome nije uspjela. Održan je SOUNDCLASH između tamburaŝkih sastava Posegana i Vranac koji su bili na visini zadatka.

Više nego ugodna večer ostat će u dugom pamćenju onih koji su svoje mjesto osigurali i imali prigodu konzumirati vina vrhunske kvalitete kao i druge napitke uz bogatu gastro ponudu. Za sve se to pobrinula vrijedna ekipa od konobara, kuhara i drugog osoblja Zlatnog luga, koja zna, hoće i može, predvođena svestranim Leom Pandžićem koji nije imao lagana zadatak uz veliku bojazan hoće li „nebo“ biti naklonjeno tu večer.

Kapljice kiše kao da su imale namjeru testirati i vidjeti upornost onih koji su željeli provesti ugodnu večer. Nisu uspjele kapljice kiše rastjerati sve one koji su se odlučili doći i ostati i provesti ugodnu večer.Leo Pandžić -Ovo je drugi SOUNDCLASH po redu. Prvi je unatoč onom vremenu bio više nego uspješan. Pozvali smo ove godine našu Poseganu koja je bila i prvi puta u ovoj prigodi i dogovorili smo da bude još jedan band sa strane. Odluka je pala na Vranac. Ne treba sumnjati da će ova večer biti više nego uspješna – rekao je Leo Pandžić, organizator zanimljive glazbene manifestacije.Ivan Karadža -Prije tri godine održali smo prvi SOUNDCLASH na inicijativu organiizatora. Tada smo sudjelovali mi, tamburaški sastav Posegana i Bisernica. To je bilo vrijeme korone kada su ljude tek pustili da se druže. Bio je spektakl prvenstveno glazbeni ali onaj druge naravi, zajedničkog druženja. Tada je to uspjelo, i evo nas opet ovdje. Organizator je ponovno pokrenuo priču, ovoga puta uz Poseganu i tamburaški sastav Vranac. Potrudili smo se da glazbeni dio bude onakav kakav se i očekuje – rekao je Ivan Karadža, član tamburaškog sastava Posegana.

Foto: Ante KrstanovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.