Zlatni lug i Zlatne žice Slavonije: Tradicija, glazba i vrhunski gastro specijaliteti

Autor: D.K.

I ove smo godine zajedno na najvećoj požeškoj manifestaciji – Zlatne žice Slavonije. U petak 2. rujna, renomirani i nadaleko poznati restoran Zlatni lug u suradnji s TZ grada Požege ponovno je sa svojim sugrađanima u Zvečevačkom parku na tradicionalnoj Fišijadi, manifestaciji koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja. Prilika je to da uz dobru tamburašku glazbu i odmjeravanje snaga vrsnih fiš majstora svi Požežani dođu i kušaju riblje specijalitete. Da je Fišijada odavno postala vrhunska manifestacija potvrđuje i nekoliko tisuća posjetitelja koji toga dana navrate u Zvečevački park sa svojim obiteljima.

A kako nitko ne bi ostao gladan Zlatni lug je pripremio bogat jelovnik na kojem će se naći vrhunski spravljena riblja jela: fiš, šaran na rašljama i pohani som. Tu je dakako i velik izbor pića.

Dođite u petak, 2. rujna u Zvečevački park. Povedite obitelj i prijatelje, kušajte neki od ukusnih ribljih specijaliteta i uživajte na Fišijadi u sklopu tradicionalnih Zlatnih žica Slavonije.

O vremenu nemojte razmišljati jer čitava gastro ponuda Zlatnog luga bit će smještena pod šatorom.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88