Zlatne Pleterničke mažoretkinje se vratile s Europskog prvenstva!

Autor: pleternica.hr

Ovaj rezultat nije jednodnevni rad niti rezultat sreće, svjesna sam truda i vremena koje je uloženo u ovo zlato koje s ponosom nosite i stoga vam čestitam jer osim prvog mjesta nosite i važnu poruku da upornim radom i velikim trudom dolazimo do rezultata – istaknula je Šarić.

Pleterničke mažoretkinje koje su dugogodišnji sudionik svih aktivnosti na području Pleternice, prenijele su ime našeg Grada i u dalekoj Španjolskoj i to na najljepši mogući način, zlatnom medaljom oko vrata.

Sudjelovanjem na Državnom prvenstvu u Požegi početkom travnja osvojile su prvo mjesto u svojoj kategoriji te se tako kvalificirale za ovo važno natjecanje te po prvi put u povijesti svog djelovanja kući donijele zlatnu medalju s Europskog prvenstva.

U ranu zoru, mažoretkinje su se vratile u Pleternicu te im je tom prigodom organiziran svečani doček u IC Terra Panonica na kojem su uz gradonačelnicu i roditelje, bili prisutni i njihovi djedovi, bake, braća, sestre i prijatelji te djelatnici Grada. Uz hrpu balona, čestitke i tortu, mažoretkinjama je cvijeće i svečana priznanja uručila gradonačelnica Marija Šarić koja je iskoristila priliku pohvaliti vrijedan trud i rad te  osvajanje zlatne medalje uz prekrasnu promociju Grada.

– Ovaj rezultat nije jednodnevni rad niti rezultat sreće, svjesna sam truda i vremena koje je uloženo u ovo zlato koje s ponosom nosite i stoga vam čestitam jer osim prvog mjesta nosite i važnu poruku da upornim radom i velikim trudom dolazimo do rezultata – istaknula je Šarić.

Cure su zahvalile svima na lijepom dočeku, ali i brojnim čestitkama koje im pristižu sa svih strana.

– Hvala našem Gradu Pleternici na čelu sa gradonačelnicom Marijom Šarić bez čije potpore ovaj rezultat ne bi mogao biti ostvaren. Veliko hvala i ostalim poduzetnicima s područja našeg grada, svim građanima koji su nam pomogli svojim donacijama na priredbama na kojima smo sudjelovali – kazala je predsjednica udruge Marijana Đurina Erjavac

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot