Zlatne plakete Hrvatskog lovačkog saveza za doprinos lovstvu dodijeljene županu Alojzu Tomaševiću, te predstavnicima devet tvrtki ovog kraja /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Na svečanoj skupštini Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije dodijeljene su zlatne plakete Hrvatskog lovačkog saveza za doprinos razvoju i unapređenju lovstva požeškog kraja.

-Ovo je zahvala pojedincima i tvrtkama za doprinos uređenje zgrade našeg saveza, te potporu za ulaganje unazad pet godina za izgradnju i opremanje lovačkog strelišta u Bzenici – kazao je u ovoj prigodi predsjednik Županijskog saveza Branko Bertelović, koji je zajedno sa potpredsjednicima Denisom Miloševićem i Božidarom Terzićem uručio plakete.

Dobili su ih požeško-slavonski župan Alojz Tomašević za kojega je priznanje primio njegov izaslanik Željko Obradović, te tvrtke Alles, Color emajl, Elektro team, L projekt, HEP Požega, Hrvatske šume-uprava Požega, Poljana, Promet građenje i Spinot. U ime nagrađenih zahvalio se direktor Spinota Zdravko Vujnović izrazivši nadu da će tvrtke i nadalje pomagati lovstvo.

 U radnom dijelu skupštine prihvaćeni su plan rada i financijski plan za iduću  godinu, a bilo je riječi o obuci lovnika koju će polaziti 50 lovaca ovog kraja tj. iz svakog lovišta po jedan.

Foto: D. Mirković [FAG id=269979]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek