Zlatne medalje iz Laktaša kući donijeli čaglinski judaši Lana i Marin Knaus te Matej Kukić….

Autor: DK

Osam judaša iz Čaglina i Podcrkvlja sudjelovalo je na jakom međunarodnom turniru u Laktašima na kojemu se natjecalo 606 judaša iz 50 klubova koji dolaze iz Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

U jakoj konkurencijom judaši su ostvarili odličan rezultat. Za zlatnu medalju su se izborili Lana Knaus, Matej Kukić i Marin Knaus koji su odradili odlične borbe. Srebro je osvojio Matej Kukić u starijem uzrastu, dok su se broncom okitili Filip Matošić i Elizabeta Šimić.

Borili su se Goran Miloš, Marta Vidmar i Domagoj Knežević, od kojih se očekuje osvajanje medalja na drugim natjecanjima jer ne treba sumnjati u njihove borilačke sposobnosti.

Djeca su na turnir otišla u pratnji trenera JK „Slavonac“, Roberta Garca i Romana Knausa,tate dvoje zlatnih judaša s ovog turnira. Svim judašima iskrene čestitke, te se veselimo novim putovanjima i rezultatima koja će uslijediti nakon godišnje skupštine koja će se održati sljedećeg vikenda. Judašima će tom prilikom biti dodijeljena priznanja za njihov rad i rezultate, a ujedno će malo predahnuti do sljedećeg turnira. 

Tekst i fotografije: Robert Garc

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »