Zlatko Ivanović višestruki pobjednik „Zlatnog glasa zlatne doline“ sada ima Zlatnu graševinu „Dora“, a uskoro proširuje paletu svojih vina /FOTO/

Autor: DK

Među vinarima kutjevačkog vinogorja svoje mjesto ima i obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Zlatka Ivanovića iz Kutjeva, smješteno na lokaciji Novi Mitrovac. Njihovo polusuho bijelo vino već je pronašlo put na tržištu Zagreba u Jadrana, a uskoro šire ponudu svojih vina svrstanih u vlastitu zlatnu kolekciju.

Zlatko je nekada pjevao i svirao berdu, čiji dio je i na etiketi njegovih vina, višestruki je dobitnik „Zlatnog glasa“ kao najbolji izvođač na festivalu „Zlatni glas zlatne doline“ u Kaptolu, a unazad petnaestak godina intenzivno se bavi vinogradarstvom i vinarstvom. Na poznatim osunčanim predjelima Krndije Mitrovac i Venje zasadio je 5,7 hektara vinovom lozom gdje prevladava sorta graševina, a po pola hektara je muškat žuti i merlot.

Koristeći svoje ime, činjenicu da živi u zlatnoj dolini i da je osvajao „Zlatni glas“ cijeloj paleti svojih proizvoda nadjenuo je ime zlatni. Tako je ovih dana imao prvo ovogodišnje punjenje zlatne graševine „Dora“ od koje 13,2 tisuće butelja odlazi u Zagreb, Opatiju i druge jadranske destinacije.

-Uskoro će u ponudi imati Zlatni muškat žuti i Zlatni rose – kaže nam Ivanović koji za svoju proizvodnju ima novi dizajn uključujući etikete u boji zlata i naravno sa segmentom berde(basa), a pripremljena su i nova pakiranja Ivanovićevih butelja.

Do kraja godine planira napuniti još 18 tisuća litara  vina, naravno u buteljama, a plasman je značajno pojačao tako da će zadovoljiti sve potrebe.

Foto: D. Mirković [FGAL id=255865]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: