Zimska služba na cestama Požeštine spremna za prve pahulje snijega i niske temperature /FOTO-VIDEO/

Autor: D.K.

Obavljena je smotra zimske službe, vozila, strojeva i opreme koja će održavati županijske i državne ceste na području Požeštine. Mjesta pripravnosti uz predstavnike tvrtke koja će obavljati poslove bio je vlasnik PZC-a Tomo Opačak, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, v.d. ravnateljica županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivona Matačić te predstavnici Policijske uprave požeško-slavonske.

-Kao zimska služba započeli smo s radovima postavljanja prometnih znakova i snježnoga kolja. S 15.studenim stupili smo u prvi stupanj pripravnosti. Trenutno na skladištu imamo 400 tona soli za državne i županijske ceste. Spremni smo za prve minuse i potrebite aktivnosti – rekao je predstavnik tvrtke PZC d.o.o.

O tome da se sve odvija prema planu zimske službe rekla je v.d. ravnateljica županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivona Matačić i naglasila kako su dežurstva 24 sata na svim mjestima pripravnosti i to četiri vozila u Požegi i dva u Pakracu.

-Izražavam veliko zadovoljstvo zbog smotre vozila. Kao i svake godine Županijska uprava za ceste spremna je za zimsku službu sukladno zakonskim propisima. Obzirpm da je prošli tjedan smotra izvršena u Brodsko-posavskoj županiji mi smo odlučili isto ovdje napraviti u Požegi odakle idemo sada i za Pakrac. Niti u kojem slučaju snijeg neće iznenaditi Županijsku upravu za ceste, vozila, oprema i ljudstvo su ovdje. Građani mogu biti zadovoljni – rekla je požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot