Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Zimska služba na cestama Požeštine spremna za prve pahulje snijega i niske temperature /FOTO-VIDEO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Zimska služba na cestama Požeštine spremna za prve pahulje snijega i niske temperature /FOTO-VIDEO/ Požega.eu | Zimska služba na cestama Požeštine spremna za prve pahulje snijega i niske temperature /FOTO-VIDEO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

https://youtu.be/V9ITVZGhwE4 Obavljena je smotra zimske službe, vozila, strojeva i opreme koja će održavati županijske i državne ceste na području Požeštine. Mjesta pripravnosti uz predstavnike tvrtke koja će obavljati poslove bio je vlasnik PZC-a Tomo Opačak, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, v.d. ravnateljica županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivona Matačić te predstavnici Policijske uprave požeško-slavonske.-Kao zimska služba započeli smo s radovima postavljanja prometnih znakova i snježnoga kolja. S 15.studenim stupili smo u prvi stupanj pripravnosti. Trenutno na skladištu imamo 400 tona soli za državne i županijske ceste. Spremni smo za prve minuse i potrebite aktivnosti – rekao je predstavnik tvrtke PZC d.o.o.

O tome da se sve odvija prema planu zimske službe rekla je v.d. ravnateljica županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivona Matačić i naglasila kako su dežurstva 24 sata na svim mjestima pripravnosti i to četiri vozila u Požegi i dva u Pakracu.-Izražavam veliko zadovoljstvo zbog smotre vozila. Kao i svake godine Županijska uprava za ceste spremna je za zimsku službu sukladno zakonskim propisima. Obzirpm da je prošli tjedan smotra izvršena u Brodsko-posavskoj županiji mi smo odlučili isto ovdje napraviti u Požegi odakle idemo sada i za Pakrac. Niti u kojem slučaju snijeg neće iznenaditi Županijsku upravu za ceste, vozila, oprema i ljudstvo su ovdje. Građani mogu biti zadovoljni – rekla je požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.