ZGODITAK NAKON HICA: Nagrade na tomboli odstrijeljeni jelen lopatar, srnče, divlja svinja, fazan, zec i divlja patka /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VETOVO – Više od 40 godina duga je tradicija održavanje poznatih lovačkih zabava u vetovačkom kraju pa je to zasigurno jedna od najdugovječnijih takvih priredbi ne samo u bližoj okolini.

Lovci „Vranovca“, njih više od 50, i ove godine su si dali truda i uspješno organizirali svoju lovačku zabavu i to u restoranu „Ribarska kuća“ u obližnjem Lukaču.
Predsjednik LD „Vranovac“ Dario Gotštajn pozdravio je više od stotinu lovaca, njihovih prijatelja i boljih polovica zahvalivši se na odazivu i poželjevši uspješan daljnji lov, kao i nastavak lovačkih aktivnosti pri čemu je presudno razumijevanju članova obitelji.

Poslužena je juha od mesa fazana, te drugi domaći specijaliteti uključujući i domaće kolače, dakako uz odabranu kapljicu ovdašnjih vinara.

Organizirali su i zanimljivu tombolu, a nagrade su bili primjerci odstrijeljene divljači iz dva lovišta „Vranovca“: jelen lopatar, divlja svinja, srnče, divlja patka, zec i fazan!

Sve je proteklo u ugodnoj atmosferi uz veselu pjesmu i dobru glazbu „Aurea banda“ pod vodstvom Dragana Kapčevića.

/Foto: Marko Krstanović/

Više iz kategorije