Ženska košarkaška reprezentacija na prijemu kod požeškog gradonačelnika Darka Puljašića /FOTO/

Autor: S.P.

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa direktoricom TZ Grada Požege Silvijom Podoljak primio je danas žensku košarkašku reprezentaciju U 18 koja se nalazi u Požegi na pripremama za Europsko prvenstvo. S košarkašicama su bili trener Željko Ciglar i pomoćni trener Ivica Malnar, a među šesnaest odabranih su i dvije igračice Plamen Požege, Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić.

-Dobro nam došli u grad Požegu. Drago nam je da ste izabrali naš grad kako bi se pripremili pred odlazak u Mađarsku. Požega je lijep grad koji ima dugu i bogatu tradiciju košarke, a to potvrđuju i dvije naše sugrađanke koje su u reprezentaciji. Preko Turističke zajednice pripremili smo vam male poklone i želimo da vi koje putujete po svijetu i na koje smo izuzetno ponosni, predstavljate na tim putovanjima i naš grad. Bilo bi nam drago da nam se opet vratite i opet odradite jednu od priprema kod nas – rekao je gradonačelnik Darko Pujašić poželjevši djevojkama puno uspjeha i zlatnih medalja.

Puno uspjeha poželjela im je i direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak, a u ime reprezentacije domaćinima se zahvalio trener Željko Ciglar.

-I ranijih godina smo dolazili u Požegu jer sve ljetne aktivnosti nacionalnih selekcija vezane su za gradove po Slavoniji. Orjentiramo se prema sredinama gdje imamo ili klubove ili ljude s kojima surađujemo godinama tako da je ovo nakon određenog vremenskog perioda povratak u Požegu. Osim nas, krajem srpnja doći će i ženska kadetska reprezentacija. Ovdje se ugodno osjećamo, uvjeti za rad su idealni, dvorana je blizu smještajnih kapaciteta, a dobri su i vanjski tereni za trčanje i vježbu. Kada se sve posloži, uvjeti su doista vrhunski, a što ćemo iz toga napraviti i koji ćemo rezultat polučiti, vidjet će se. Mi smo se dogovorili da idemo na najviše – rekao je trener Ciglar.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: