Željko Pavlović postao direktor regije Slavonija „Croatia osiguranja“

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Dosadašnji direktor Poslovnice „Croatia osiguranja“ u Požegi  Željko Pavlović, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, imenovan je Direktorom  za korporativne klijente regije Slavonija  tj. za područje pet slavonskih županija sa sjedištem u Osijeku. To Pavlovićevo promaknuće u poslovnom smislu unutar osiguravajuće kuće „Croatia osiguranje“ iz Zagreba potvrđuje da je prepoznat njegov dugogodišnji trud i doprinos na unapređenju poslovnog sudjelovanja ove tvrtke na ovim prostorima. To je bez sumnje veliko priznanje i uspjeh na čemu ne izostaju čestitke kojima se i mi pridružujemo.

Nama Požežanima dakako osobno zadovoljstvo pričinjava činjenica da jedan ovdašnji gospodarstvenik odlazi u više poslovne sfere, a ovaj primjer kojega je lijepo vidjeti, pokazuje da Požega i ovaj kraj imaju kadrovskog i stručnog potencijala za značajnije i odgovornije dužnosti na višim gospodarskim razinama.

Stoga ova informacija plijeni pozornost poslovnih ljudi cijele Slavonije, a ovdašnjim poduzetnicima, obrtnicima i gospodarstvenicima pruža priliku za još bolju suradnju sa Pavlovićem koji je otvoren za poboljšanje poduzetničkih koraka u ovom dijelu naše zemlje.

Zaključno, vidjeti i čuti da je netko iz Požege otišao na rukovodeći položaj u Osijek ili Zagreb, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme i na razmeđu dvije poslovne godine, zasigurno nije čest slučaj, a možemo se nadati da će ovakvih vijesti biti ubuduće još više.

Komentiraj: