Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
ŠPORTSKA UDRUGA SLIJEPIH „ZLATNA DOLINA“

Željka Peška i Željko Lončar najbolji na Međunarodnom kuglačkom turniru u Sarajevu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: PSS

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Željka Peška i Željko Lončar najbolji na Međunarodnom kuglačkom turniru u Sarajevu Požega.eu | Željka Peška i Željko Lončar najbolji na Međunarodnom kuglačkom turniru u Sarajevu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: PSS

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na 15. Međunarodnom kuglačkom turniru "Dan grada Sarajeva" za slijepe i slabovidne kuglačica Željka Peška i njen trener Željko Lončar predstavljali su  požešku Športsku udrugu slijepih "Zlatna dolina" te su bili najbolji u svojim kategorijama. U vrlo jakoj konkurenciji nastupili su u Sarajevu među kuglačima iz Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.  Ovaj odlični rezultat je dobar uvod u ono što Željku Pešku uskoro očekuje, a to je obrana naslova prvakinje Hrvatske na prvenstvu koje se održava u Zagrebu sljedećeg vikenda, 13. i 14. travnja.

Poslije toga slijede tri vikenda priprema za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj od 11. do 18. svibnja. Treba napomenuti da na prošlom Europskom prvenstvu, održanom u Rumunjskoj, Željka ima osvojeno ekipno zlato i pojedinačnu broncu. U planu je osvajanje ekipnog zlata i sjajnije pojedinačne medalje u Poljskoj. Željkin trener Željko Lončar aktivni je igrač „Novih nada“, najboljeg županijskog kuglačkog kluba, ali zbog ozljede nije igrao proteklu sezonu. Osvajanjem zlatne medalje na ovom jakom međunarodnom turniru na najbolji je način nagovijestio svoj povratak.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.