Zbor umirovljenika izveo niz božićnih pjesama /FOTO/

JAKŠIĆ – Mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika općine Jakšić u dvorani Vatrogasnog doma imao je svoj koncert na kojemu su pod ravnanjem umjetničke voditeljice Ivanke Pečur izveli niz božićnih pjesama, a pratio ih je njihov tamburaški sastav.

Uz umirovljenike toga kraja gosti su bili načelnik jakšićke općine Ivica Kovačević, zamjenik predsjednika Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, predsjednik umirovljeničke udruge Pleternica Zvonko Čorak i drugi.

-Zbor radi deset godina, a imali smo niz nastupa u našem kraju u različitim prigodama, ali i mnogo šire – istakla je voditeljica Ivanka Pečur zahvalivši se članovima zbora na trudu i upornom radu, te umirovljenicima na odazivu u ovoj prigodi. U dva navrata predstavljali su županiju na državnoj smotri pjevačkih skupina Hrvatske.

-Pripremamo izlet umirovljenika u Bratislavu i Prag, te dogodine obilježavanje 25 godina djelovanja Matice umirovljenika- rekao je predsjednik jakšićke Matice Stjepan Marković, te se zahvalio općini Jakšić i DVD-u Jakšić na potpori, te Ivanki Pečur i članovima zbora na neumornom radu.

/Foto: D. Mirković/

0 Comment