Zbog pandemije Covid-19 slavlje Vincelova kod Krauthakerovih tri dana /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Vincelovo u Vinogradarstvu i podrumarstvu Krauthaker iz Kutjeva održava se u znaku Coivida-19 i ograničenja. Zbog toga slavlje traje tri dana u grupama od po pedesetak uzvanika i predočenje covid potvrda. Osim obitelji Krautaker i Grgić, na Vincelovu prvoga dana su bili poslovni partnere i poznate osobe iz društvenog i kulturnog života naše države i Crne Gore.

U središtu manifestacije je bilo kušanje 33 uzorka vina koja će se ove godine pojaviti na tržištu. Bili su tu rosei, bjela i crna vina sa raznih položaja kutjevačkog vinogorja koja nisu ostavila ravnodušnim goste, a posebno distributere Krauthakerovih vina.

Druženje je nastavljeno uz glazbu i pjesmu za koju su se pobrinuli Paula i Đelo Jusić, mlađi sin popularnog šansonjera iz Dubrovnika, Boris Ćiro Gašparc, Mrko Žiga Švenda, Ivica Rajnić, Alenko Dunđera i tamburaši „Sitnog veza“ iz Osijeka.

Također je upriličeno i televizijsko praćenje rukometnog susreta reperezentacija Hrvatske i Crne Gore na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Na kraju čestitke su primili Crnogorci Milena Šofranac i Zdravko Radošević distributeri Krauthakerovih vina iz Podgorice.

Kao i svaki puta gazdarica Ruža, a ove prigode i profesionalni kuhar Miro Dolovčak pripremili su obilje hrane, pića i slastica. Možda izdvojiti kobasicu kuhanu u crnom vinu i vinogrdarski ćevap. Veselje je potrajalo u ugodnoj atmosferi i zajedništvu.

Foto: D.Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek