Zbog čega bježi, od koga se skriva?

Autor: DK

U četvrtak, 12. srpnja 2018., oko 4 sata ujutro, u Mihaljevcima, nepoznati vozač je upravljajući osobnim automobilom marke „Volkswagen“  požeških registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjaka, zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika i prevrnuo se na krov i pri tome oštetio prometni znak u vlasništvu grada Požege i ogradu u vlasništvu 80-godišnjakinje. Vozač  je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem – navodi se u izvješću kojeg smo primili iz Policijske uprave požeško-slavonske u kojem pozivaju građane da ukoliko imaju korisnih informacija o navedenom događaju, kao i ranije evidentiranim događajima gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Pisali smo o tome kako je vozač nakon prometne nesreće s Golfa skinuo tablice i najvjerojatnije otišao kući kako bi se prije očevida otrijeznio. Ostaje zanimljivo pitanje zar se do sada vozač već nije mogao otrijezniti i javiti policiji ili je posrijedi nešto drugo.

Za očekivati je da će policija pronaći vozača i doći do prave informacije o cijelom zanimljivom i kod nas nesvakidašnjem događaju.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića