Završni korak projekta Poduzetničkog centra Pleternica „Koraci suradnje“ !

Autor: DK

Poduzetnički centar Pleternica d.o.o. proveo je projekt „Koraci suradnje“, sufinanciran kroz Europski fond za regionalni razvoj te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta., vrijednosti 657.019,00. Cilj projekta je stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja, mogućnost rasta i održivost poduzeća u lokanoj sredini. Vjerujemo da smo u istome uspjeli, jer smo predviđene brojke ostvarili u višoj razini od planirane.

Kroz projekt je odrađeno:
o Više od 200 sati savjetovanja
o Poslano 50 projektnih prijava, bez naknade za prijavitelja
o Provedeno je udruživanje subjekata kroz zadrugu
o Održano je 10 edukacija sa relevantnim stručnjacima
o Održana su pravna savjetovanja sa pravnim stručnjakom
o Uvedene su nove usluge, poput stručne pomoći pri zadružnom poslovanju, informiranje o razvoju turističke ponude te terenske konzultacije.

Novi projekti, nove prilike!
Poduzetnički centar Pleternica ne staje sa kontinuiranim praćenjem novih projektnih prilika za poduzetnike. Prateći natječaje, informiraju se potencijalni klijenti te se provode informativne radionice. Osim toga, ne stajemo niti sa uvođenjem novih usluga. Već ove jeseni uvodimo on line edukacije, putem vlastitog portala, gdje će zainteresirani moći istražiti, naučiti, položiti tečaj, sve kroz on line platformu.
Tijekom zime 2019. očekuje se raspisivanje natječaja za mjere ruralnog razvoja iz mjera 4 i 6. Nakon raspisivanja, održat ćemo informativne radionice te potencijalne korisnike pravovremeno obavijestiti o mogućim prijavama i potrebnoj dokumentaciji za isto. Pozivamo Vas da pratite obavijesti na našoj stranici.

Više informacija!
Za sve dodatne informacije, obratite nam se u Poduzetnički centar Pleternica, Ante Starčevića 35, u prostorijama Pleterničkog inkubatora (PLINK) ili na tel.034/252-125 te e-mail: info@plink.hr te nas pratite na web stranici: www.pcpl.hr

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: