Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Završna priredba u Dječjem vrtiću Grozdić u Kutjevu /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Završna priredba u Dječjem vrtiću Grozdić u Kutjevu /FOTO/ Požega.eu | Završna priredba u Dječjem vrtiću Grozdić u Kutjevu /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U dječjem vrtiću “Grozdić” održana je završna priredba kojom je obilježen kraj pedagoške godine 2022./2023. Svi su se nestrpljivo pripremali za taj poseban događaj, a vrtićke skupine su pripremile izuzetno zanimljive nastupe koji su oduševili sve prisutne. Međutim, posebna pažnja je bila posvećena najstarijoj skupini djece koja je završila svoj vrtićki staž. Tim malim velikanima su dodijeljene diplome kao priznanje za njihovu predanost, trud i postignuća tijekom godine.

Dječji vrtić “Grozdić” ponosan je na svoje najstarije članove i želi im obilje sreće, uspjeha i radosti u školi. Neka njihov vrtićki staž bude temelj na kojem će graditi svoju budućnost, uvijek noseći sa sobom vrijednosti koje su stekli u vrtiću – prijateljstvo, kreativnost, znatiželju i ljubav prema učenju. Neka svaki korak na njihovom školskom putu bude ispunjen novim saznanjima, izazovima i neprocjenjivim prijateljstvima.

Zahvaljujući predanim odgojiteljima i podršci roditelja, ova generacija djece iz vrtića “Grozdić” je spremna za sve što ih čeka u školi. Neka im se otvore sva vrata znanja i neka svaki dan bude prilika za njihov rast, razvoj i ostvarenje njihovih snova.

Čestitamo svim diplomantima iz najstarije skupine i želimo im nevjerojatno sretan početak njihovog školskog putovanja.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo