Završena prva faza radova na zgradi Mjesnog doma u Mihaljevcima koji je osjetio posljedicu prošlogodišnjeg nevremena: “Postavljeno je novo krovište, uređen dio prostorija….” /FOTO/

Autor: DK

Na prigodan način obilježen je završetak obnove Društvenog doma u Mihaljevcima, koji je smješten uz tamošnje nogometno igralište. Uslijed nevremena koje je zahvatilo dio Požeštine, u kolovozu 2018. godine došlo je i do znatnog oštećenja tog doma kojom prilikom je uništeno kompletno krovište.

blank

Uz pomoć grada Požege, sponzora i dobrih ljudi šteta je sanirana, krov obnovljen, a uređen je i dio prostorija koje su također osjetile posljedicu tog nevremena.

Uz požeškog gradonačelnika Darka Puljašića došli su vidjeti ono što je napravljeno i obnovljeno i predstavnici Požeškog sportskog saveza, Županijskog nogometnog saveza kao i brojni drugi koji su dali svoje veliki doprinos na samom uređenju zgrade. Bila je prigoda vidjeti i koji su potrebni još nužni radovi i što je sve bilo uništeno posljedicom nevremena.

blank

-Pripala mi je čas sve vas pozdraviti i svima vama zahvaliti na svemu što ste učinili da ovaj prostor ponovno ima svoju predviđenu namjenu. Većina nas ovdje je i osobno bila ovdje nakon olujnog nevremena i vidjela razmjere nastale štete. Uništenjem krovišta kiša je učinila ostalu štetu na svemu što se zateklo u prostoru dvorane, svlačionica i tribina – rekao je u pozdravnom govoru ispred Nogometnog kluba “Croatia” Drago Adžić.

Još puno toga je potrebno NK Croatia na što se osvrnuo Drago Adžić izražavajući uvjerenje kako će biti razumijevanja za pomoć osobito pri nabavci one nužne opreme i drugih sredstava kako bi klub mogao nastaviti svoju 45-godišnju tradiciju. Adžić je naglasio kako klube nema kosilice, računala, perilice i sušilice za rublje, a potrebno je izvršiti još dosta nužnih radova, od uređenja svlačionice, kuhinje, spremišta, sanitarnog čvora, zamjene limenih vrata, urediti i napraviti navodnjavanje, uljepšati okoliš i još dosta toga.

Za očekivati je da će se naći oni koji će dati svoj doprinos kako bi kako zgrada tako i sam klub bili na dostojnoj razini. Potrebni su što bolji uvjeti kako bi uz one starije djeca i mladi imali svoj kutak za odmor i rekreaciju.

blank

Svojevrsna obećanja za pomoć u svojim obraćanjima dao je kako požeško gradonačelnik Darko Puljašić tako i predsjednici Županijskog nogometnog saveza Dargo Lucić, Požeškog sportskog saveza Nino Abramović i drugi.

Do sada je grad Požega za obnovu zgrade Mjesnog doma uložio nešto malo manje od 200 tisuća kuna. Za očekivati je da će grad Požega izdvojiti još financijskih sredstava i u ovoj godini kako bi se završilo kompletno uređenje zgrade.

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

blank