Završena Dječja planinarska škola u Kutjevu

Autor: kutjevacki.hr

Tijekom kolovoza pisali smo i pozvali na sudjelovanje u Dječjoj planinarskoj školi koju je organiziralo Hrvatsko planinarsko društvo „Vidim“ iz Kutjeva. Na poziv se odazvao veliki broj učenika i mladih iz tog kraja. Početna predavanja i radionice održane su u školi, a onda je slijedilo ono najzanimljivije, izlazak na teren. Jer kakva bi to bila planinarska škola ako se ne bi uputili u planine i okušali se u kampiranju, adrenalinskom parku, penjanju po Papuku, spavanju u šumi…

Zahvaljujući predsjedništvu i tajništvu Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“, mladi planinari imali su u svim svojim aktivnostima osigurano stručno vodstvo i stručne predavače. Tako su svi kandidati uspješno prošli planinarsku školu i od Hrvatskog planinarskog saveza dobili članske iskaznice i diplome.

Svečana podjela iskaznica i diploma održana je u školskoj knjižnici u petak 28. listopada. Uz roditelje mladih planinara svečanoj podjeli nazočio je i savjetnik gradonačelnika Kutjeva, Ivica Malnar. Diplome je uručila predsjednica Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“ iz Kutjeva, Nada Razumović. Nakon podjele uslijedio je mali domjenak i ugodno druženje.

Zahvaljujemo Hrvatskom planinarskom društvu „Vidim“ na uključivanju naše djece i naših učenika u njihove projekte i aktivnosti jer svjesni smo kolika je važnost ovakvih aktivnosti u ovo „digitalno“ i postpandemijsko vrijeme kada doslovno moramo „otimati“ djecu od raznih ekrana.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot