Zavidni rezultati požeških gimnastičara i gimnastičarki u Kastvu

Autor: Požega.EU

POŽEGA / KASTAV – Na Državno prvenstvo u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici, C i B program u Kastavu, natjecatelji Gimnastičkog društva “Sokol” ostvarili su iznimne rezultate.

U kategoriji kadetkinja C program nastupila je Lana Majetić, u kategoriji mlađe juniorke istog programa nastupila je Madlen Majetić, dok je u kategoriji mlađi kadeti C program nastupio Leon Pejša, a u kategoriji mlađe juniorke B program nastupila je Antonia Nigović.

GD Sokol već duže vrijeme nije imao predstavnike u B programu, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Unatoč tomu postignuti su zavidni rezultati natjecatelja od kojih se najviše i očekivalo.

Kadeti B program, Jan Letić osvojio je odlično 5. mjesto, a jako malo mu je nedostajalo do postolja. Juniorka B programa Tonka Pavelić počela je natjecanje odlično no nakon prve rotacije bila je druga i tako nastavila sve do zadnje promjene.  Imala je medalju u rukama, čekala se zadnja sprava, dvovisinske ruče koje na kraju nije odvježbala najbolje zbog ozljede leđa i koljena koju ima već duže vrijeme. Na kraju se radilo o stotinkama te je ipak osvojila odlično 5. mjesto.

Obzirom na uvijete u kojima treniraju požeški gimnastičari može se u potpunosti biti zadovoljno. Pred njima je još jedan Međunarodni Božićni turnir u Samoboru na kojemu već tradicionalno sudjeluju.

Na zadnjem natjecanju u Kastvu sudjelovalo je oko 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske u organizciji GK Rijeka kojim se natjecanjem završila sezona i počinju pripreme za sljedeću u kojoj se mogu očekivati nadamo još bolji rezultati.

Tekst i foto: GD Sokol

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot