Započeo projekt rekonstrukcije javne rasvjete na području grada Požege

Autor: D.K.

Grad Požega je 10. siječnja 2023. godine u Gradskoj vijećnici održao koordinacijski sastanak vezan uz provedbu projekta rekonstrukcije javne rasvjete. Na sastanku su sudjelovali predstavnici Grada Požege, zajednice ponuditelja, HEP Elektre Požega i tvrtke INEL d.o.o.

Cilj projekta je zamjena 3202 svjetiljki, uključujući cestovne, dekorativne i retrofit svjetiljke, te instaliranje sustava daljinskog upravljanja kojim će se regulirati jačina osvjetljenja. Procijenjeni iznos troškova rekonstrukcije iznosi oko 1.250.000,00 eura s PDV-om. Radovi na rekonstrukciji javne rasvjete grada Požege bit će realizirani u prvoj polovici 2023. godine, a službeni početak radova je započeo 10. siječnja 2023. godine.

Ugovor o rekonstrukciji javne rasvjete je sklopljen sa zajednicom ponuditelja Alles d.o.o., obrt ELEKTRO-TEAM i ELEKTRO – LOVOŠEVIĆ d.o.o. Ugovor o provođenju stručnog nadzora nad postavljanjem energetski učinkovite javne rasvjete je sklopljen s tvrtkom INEL d.o.o.

Projekt rekonstrukcije javne rasvjete je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“, putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak u ukupnom iznosu od 1.061.782,47 eura.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek