Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Započeli još jedni radovi na području općine Jakšić: Izgrađuje se malonogometno/rukometno igralište u Eminovcima /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Započeli još jedni radovi na području općine Jakšić: Izgrađuje se malonogometno/rukometno igralište u Eminovcima /FOTO/ Požega.eu | Započeli još jedni radovi na području općine Jakšić: Izgrađuje se malonogometno/rukometno igralište u Eminovcima /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nije trebalo dugo čekati da se u Eminovcima započne s još jednim građevinskim radovima. Prije nešto više od mjesec dana završila je izgradnja pješačke staze u dužini od 420 metara i širini 1,2 metra u Ulici kralja Tomislava. O dosada brojnim investicijama i ulaganjima u Eminovcima ne treba puno govoriti jer su itekako svakom oku vidljive, od nove LED rasvjete, asfaltiranja ulica, izgradnje pješačke staze duž cijelog naselja uz glavnu cestu i dr.

Prestanak padalina i prve zrake sunca omogućile su početak i još brži završetak izgradnje malonogometnog/rukometnog igrališta iza mjesnog društvenog doma koji također ubrzo dolazi na red i obnovu, za koji se priprema potrebita dokumentacija i sve druge predradnje za dugo očekivanu obnovu.

Prema riječima načelnika općine Jakšić Ivice Kovačevića ukupno vrijednost izgradnje igrališta je 625 tisuća kuna. Investiciju će sufinancirati Ministarstvo turizma i sporta sa 343 tisuće kuna, a ostatak će biti iz općinskog proračuna. Načelnik Kovačević također ističe da se završetak radova izgradnje igrališta očekuje u nerednih 45 dana na radost svih mještana Eminovaca i onih koji će ga koristiti.

Uz radove u Eminovcima ne treba zaboraviti niti one koji su u tijeku na području općine Jakšić, a to je izgradnja kružnog toka i izvođenje drugih pripadajućih građevinskih zahvata koji su projektom predviđeni i vrijedni ukupno 2,2 milijuna kuna.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.