Zapalile se bale sijena u Kunovcima (foto)

IMG_6814KUNOVCI – Na obiteljskom gospodarstvu Josipa Josipovića iz Kunovaca nešto prije 12 sati buknuo je požar koji je zahvatio bale sijena koje su jednim dijelom, kako neslužbeni doznajemo, bile na prikolici i pokraj nje. Susjeda je vidjela da je buknuo požar nakon čega su pozvani vatrogasci koji su u veoma kratkom roku stigli na požarište.

Željka Josipović iz Kunovaca

-To je staro sijeno koje smo htjeli odvesti u polje da istrune ali ono se eto vidite zapalilo a uslijed čega ne znam. Susjeda je vidjela da sijeno gori pa je vikala da je požar. U ovim drugim balama je novo sijeno pa je sva sreća što se vatra nije proširila na taj dio – prokomentirala je Željka Josipović.

– Samo što smo otišli kući susjeda nam je došla reći da je izbio požar. Najvjerojatnije je sijeno bilo vlažno pa je zbog visoke je temperature pomalo tinjalo i na kraju se zapalilo. Dobro je što je uočen požar na vrijeme, da nije bilo tako sve bi izgorjelo. Lako je za sijeno, najvažnije je da se vatra nije proširila – dodao je Josip, vlasnik imanja.

Požar je lokaliziran a vatrogasci su u međuvremenu primili još jednu dojavu o požaru u Dervišagi gdje je počeo gorjeti stari voćnjak.

 

no images were found

0 Comment

Send a Comment