Zanimljiv status na FB profilu novinarke i radijske kolegice Danijele Oroz povodom Svjetksog dana radija: Megi, Sanja, Sayo i Boki…hvala za sve!

Autor: DK

Naša kolegica i radijska voditeljica Danijela Oroz na svom Facebok profilu vratila se u ne tako daleku prošlost, a povodom Svjetskog dana radija.
Svoju je priču započela ovako….

-Moja radio priča traje skoro 15 god…od audicije…honorarnog posla..na pola radnog vremena, pa sve do pune smjene…Postoje dragi ljudi koji su u tim počecima bili dragi učitelji, mentori… divne radne kolege.. Kad sam došla na audiciju onako puna želje ali ekstra uplašena jer trebaš čitati nešto, a s druge strane stakla cijelo čudo njih sluša… uleti moj dragi Boki Boris Benčić onako u svom stilu……mala jesi došla na audiciju….. ajmo mi zajedno snimiti reklamu da probiješ led… I tako riječ po riječ snimismo mi tu reklamu za butik Glamur koji i dan danas radi – napisala je kolegica Danijela i nastavila ako je nakon toga prošla i to čitanje i krenulo volontiranje mjesec dana i učenje posla uz “njenu” Megi Magdalenu Saveski.

-Nakon toga korak po korak i eto ljubav traje i danas…Megi i ja smo čuda radile…top liste…razgovori s povodom…intervju tjedna..glazbene pričaonice…plus smjena u eteru..imale smo zelenu bilježnicu i ono cijela estrada u njoj…nema s kim nismo pričale…tim za 10…oduvijek…nikad loše vibre među nama, zavisti i sličnih niskih osjećaja- nastavlja Danijela izričući veliko hvala čovjeku koji je u to doba rada spikera i tonca bio od prvog dana njen prijatelj i pravi radni kolega Sayo.

-On je bio taj koji je znao reći …ovo si prebrzo pročitala…uspori..kad si zbrljao ne te špotati..nego idemo dalje..tonac za poželjeti…da ne spominjem da me je naučio montirati i još puno toga. S njim je uvijek bilo ugodno u smjeni, jedna posebno draga osoba – ističe kolegica Danijela ne zaboravljajući kolegicu Sanju Poku.

-Ne voli ove moje izljeve osjećaja, nikad ni nije ali ona je osoba koja je uvijek direktna, kod nje nema okolišanja…jedna od najboljih novinarki, uvijek fer i korektna…ona je ta koja mene vraća u stvarnost jer ono…ja sam crvenkapica za puno tog. Tako da…Megi, Sanja, Sayo i Boki…hvala za sve – zaključuje Danijela osvrćući se na fotke koje su kako kaže
sad u rangu retro fotki te da ih nema nažalost puno jer baš nitko naviku fotkati se na poslu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: