Zanimljiv status na FB profilu novinarke i radijske kolegice Danijele Oroz povodom Svjetksog dana radija: Megi, Sanja, Sayo i Boki…hvala za sve!

Autor: D.K.

Naša kolegica i radijska voditeljica Danijela Oroz na svom Facebok profilu vratila se u ne tako daleku prošlost, a povodom Svjetskog dana radija.
Svoju je priču započela ovako….

-Moja radio priča traje skoro 15 god…od audicije…honorarnog posla..na pola radnog vremena, pa sve do pune smjene…Postoje dragi ljudi koji su u tim počecima bili dragi učitelji, mentori… divne radne kolege.. Kad sam došla na audiciju onako puna želje ali ekstra uplašena jer trebaš čitati nešto, a s druge strane stakla cijelo čudo njih sluša… uleti moj dragi Boki Boris Benčić onako u svom stilu……mala jesi došla na audiciju….. ajmo mi zajedno snimiti reklamu da probiješ led… I tako riječ po riječ snimismo mi tu reklamu za butik Glamur koji i dan danas radi – napisala je kolegica Danijela i nastavila ako je nakon toga prošla i to čitanje i krenulo volontiranje mjesec dana i učenje posla uz “njenu” Megi Magdalenu Saveski.

-Nakon toga korak po korak i eto ljubav traje i danas…Megi i ja smo čuda radile…top liste…razgovori s povodom…intervju tjedna..glazbene pričaonice…plus smjena u eteru..imale smo zelenu bilježnicu i ono cijela estrada u njoj…nema s kim nismo pričale…tim za 10…oduvijek…nikad loše vibre među nama, zavisti i sličnih niskih osjećaja- nastavlja Danijela izričući veliko hvala čovjeku koji je u to doba rada spikera i tonca bio od prvog dana njen prijatelj i pravi radni kolega Sayo.

-On je bio taj koji je znao reći …ovo si prebrzo pročitala…uspori..kad si zbrljao ne te špotati..nego idemo dalje..tonac za poželjeti…da ne spominjem da me je naučio montirati i još puno toga. S njim je uvijek bilo ugodno u smjeni, jedna posebno draga osoba – ističe kolegica Danijela ne zaboravljajući kolegicu Sanju Poku.

-Ne voli ove moje izljeve osjećaja, nikad ni nije ali ona je osoba koja je uvijek direktna, kod nje nema okolišanja…jedna od najboljih novinarki, uvijek fer i korektna…ona je ta koja mene vraća u stvarnost jer ono…ja sam crvenkapica za puno tog. Tako da…Megi, Sanja, Sayo i Boki…hvala za sve – zaključuje Danijela osvrćući se na fotke koje su kako kaže
sad u rangu retro fotki te da ih nema nažalost puno jer baš nitko naviku fotkati se na poslu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88