Zanimljiv nagradni izlet čaglinskih osnovnoškolaca u Požegu

ČAGLIN – Više od pedeset učenika čaglinske osnovne škole sudjelovalo je u školskoj 2016./2017. godini na raznim natjecanjima, LiDraNu, natjecanjima iz hrvatskog i njemačkog jezika, kemije, matematike, geografije, vjeronauka, tehničke, likovne i tjelesne kulture. Na svim tim natjecanjima polučučeni su više nego izvrsni rezultati o čemu smo redovito pisali.

Ravnateljici čaglinske osnovne škole prof. Slađani Švajda ništa drugo nije preostalo već iznenaditi i na neli primjeren način nagraditi sve te učenike i njihove mentore. Odluka je pala! Odlazak na zanimljiv jednodnevni izlet u Požegu na kazališnu predstavu. Iako je toga dana padala kiša niti ona nije mogla spriječiti raspoloženje učenika.

U Kazalištu ih je dočekala Ilijana Lončar, plesna pedagoginja i vlasnica Plesna radionica Ilijane Lončar koja je povodom obilježavanja Međunarodnog dana plesa u Kazalištu organizirala gostovanje poznatog Plesnog centra TALA.

-Plesna predstava ,,THINKER’S CLOCK“ je trajala punih sat vremena, ali stalna interakcija s publikom, ples, glazba i pokret su nas do zadnje minute držali otvorenih očiju i s osmijesima od uha do uha – prepričali su nam svoje doživljaje učenici koji su se zahvalili ravnateljici Švajda što je prepoznala zajednički trud i volju učenika i mentora i pokazala da cijeni sve ono što njeni učenici rade na promociji škole.

0 Comment