PONOVO ZANIMLJIV GLAZBENI DOGAĐAJ POD PAPUKOM: Uz rock and roll likovna kolonija, izrada grnčarije i okrugli stol

Autor: DK

POLJANSKA – U ovom malom selu na obroncima Papuka već treću godinu za redom održava se manifestacija Rock kamp sa sloganom, “Upoznajmo zavičaj preko rock and rolla”.

-Prvoga dana u petak 19. kolovoza nastupit će Dino Jelusić uz pratnju zagrebačkog Mad dogsa, te skupina Dark Ages  iz Požege, dok je u subotu predviđen nastup grupa Put na istok iz Našica i Skver iz Beograda – kaže organizator Anđelko Ledić dodajući da je ključni nositelj organizacije Turistička zajednica općine Velika, a glavni sponzori su Elektrolux iz Zagreba i Agroledina.  

U sklopu Rock kampa održava se humanitarna likovna kolonija sa inicijativom za zapošljavanje osoba s posebnim potrebama iz Poljanske. Za amatere se održava radionica izrade grnčarije.

Obzirom na posjećenost proteklih godina očekuje se posjet preko 1000 posjetitelja te sudjelovanje 12 akademskih slikara i 30 sudionika likovne radionice.

Po prvi puta ove godine održat će se i Okrugli stol na temu zapošljavanja osoba s posebnim potrebama i to u Poljanskoj 19. kolovoza ove godine u 11 sati pokraj društvenog doma.

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: