ZAMJENA GUMA: Akcije Autokluba Požega za članove HAK-a, ali i druge vlasnike automobila

Autor: DK

POŽEGA – Radionica za servisiranje motornih vozila Autokluba Požega u požeškoj ulici Vatroslava Lisinskog 10  ovih dana pojačano radi jer je krenula sezona izmjena guma na automobilima. Njihovo radno vrijeme je svakog dana od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati, dok je dežurstvo putem jedinstvenog pozivnog broja u cijeloj zemlji 1987 organizirano stalno tj. od 0 do 24 sata!

Marijan Babić, predsjednik Autokluba Požega

-Sada je u toku akcija izmjene zimskih guma, te postavljanje ljetnih koje su obavezne na vozilima od 15. travnja – kaže predsjednik Autokluba Požega Marijan Babić i dodaje da članovi Hrvatskog autokluba(HAK) uz osnovni paket zvani Start kojega plaćaju 220 kuna godišnje imaju pravo jednom u godini članstva obaviti besplatno izmjenu guma. Note usluge po povoljnim cijenama mogu koristiti i ostali vlasnici vozila u ovome kraju. Serviser Zdenko Štajb ističe da su dijagnostika rada motora na vozilima, kao i podešavanje svjetala besplatni.

Ovdje imaju svu potrebnu opremu za izmjenu guma, kao i druge poslove za svoje članstvo, što uključuje balansiranje kotača i drugo.

Podsjetimo osnovni paket(Start) daje članovima ukupno 3000 kuna godišnje kroz različite poslove na vozilu kao što su kontrola svjetala, izmjena guma i testiranje rada motora vozila, a moguće je i korištenje šlep službe u slučaju kvara vozila.

Tu su i pojačani paketi Hrvatskog autokluba i to Optimum(320 kuna godišnje) i Europa(520 kuna godišnje) koji daju brojne dodatne pogodnosti članovima i uključujući i one u europskim zemljama u slučaju kvara vozila i prometne nezgode.

Članstvo u Hrvatskom autoklubu što znači i u Autoklubu Požega, koji je njegov sastavni dio, donosi pogodnosti za pomoć na cesti, prijevoz vozila, korištenje drugog vozila za nastavak putovanja, eventualni smještaj ili javni prijevoz do odredišta, čuvanje vozila, pravne savjete, te različite uštede.

  Dakako uz sve tri paketa članovi HAK-a imaju njegovom članskom karticom i brojne popuste pri putovanjima, zatim u prodavaonicama, uslužnim djelatnostima, ugostiteljskim objektima i drugom o čemu se mogu detaljnije informirati na Internet stranicama Hrvatskog autokluba.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: