Zakazana Izvanredna skupština Domovinskog pokreta za Požeško–slavonsku županiju u petak u Hotelu Grgin dol

Autor: D.M.

Nakon što je odlukom središnjice u Zagrebu prije nešto više od mjesec dana raspuštena Podružnica Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije povjerenik dr.sc. Goran Ribičić saziva obnoviteljsku skupštinu i izbor novog čelništva.
Podsjetimo se da je predsjednik središnjice Domovinskog pokreta u Zagrebu Ivana Penava raspustio 7. ožujka ove godine organizacije stranke u Požeškoj županiji i imenova dr. sc Gorana Ribičića za povjerenika. Ovom odlukom osim županijskoj podružnici i njenoj predsjednici Mireli Mezak Matijević prestao je rad općinskim i gradskim organizacijama Domovinskog pokreta. Razlog je neaktivnost dotadašnjeg rukovodstva i zamiranje rada na terenu.
U međuvremenu povjerenik Ribičić je na terenu obavio dogovore i pripremio održavanje izvanredne skupštine koja zakazana za petak, 13.05.2022. u Hotelu Grgin dol sa početkom u 18 sati. Osim članova stranke očekuje se dolazak bivših članova, te simpatizera i građana koji žele sudjelovati u radu Skupštine i kreiranju budućeg rada stranke.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek