ZAINTERESIRANI ZA STATIRANJE JAVITE SE: Snima se scena za dugometražni igrani film “Po tamburi” na pleterničkom Trgu bečarca

Autor: DK

U četvrtak 10. i petak 11. listopada u periodu od 19:00 – 04:00 na trgu Bećarca u Pleternici snimat će se scene za dugometražni igrani film “Po tamburi” redatelja Stanislava Tomića a u produkciji Kaos d.o.o. iz Zagreba. 

Ovim putem se poziva zainteresirano stanovništvo koje žele statirati u filmu da svojim dolaskom pomognu u snimanju scena u Pleternici.

Radnja filma je smještena u Slavoniji. Branko Uvodić, legendarni televizijski voditelj, putem medija poziva sve znane i neznane tamburaške bendove iz Hrvatske i okolice na natjecanje na jubilarnom 50. glazbenom festivalu “Po tamburi”. 

Film obiluje komičnim situacijama koje se događaju oko našeg glavnog benda Aveti Ravnice. U filmu sudjeluju Branko Uvodić, Nikola Kojo, Hrvoje Barišić, Areta Ćurković, Momčilo Otašević, Ana Maras Harmander, Hristina Popović, Alen Liverić a svi će ujedno sudjelovati u snimanju scena u Pleternici.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije