Za novog predsjednika NK Požega izabran dugogodišnji sportski djelatnik i poduzetnik Jurica Matijević!

Autor: D.K.

Na izvanrednoj Skupštini NK Požega za novog predsjednika tog gradskog kluba izabran je Jurica Matijević dugogodišnji sportaš i sportski djelatnik, danas privatni poduzetnik.

U klubu je došlo i do kompletne promjene rukovodstva. Za novog potpredsjednika je izabran Željko Romić te tajnika Darko Pandžić, dok su u izvršni odbor izabrani još Igor Mihalj i Krešimir Bubak.

Dosadašnje rukovodstvo kluba na čelu s Darkom Radićem je razriješeno koje je klub vodilo proteklih sedam godina. O (ne)uspjehu vođenja i funkcioniranju NK Požege u proteklim godinama ne bi previše govorili. Možemo samo napomenuti da je, sada već bivši predsjednik Darko Radić podnosio ostavku krajem kolovoza 2019. godine unatoč kojoj je ostao kao čelnik kluba do današnjeg dana. Je li tada ostavka bila nekakav igrokaz ili ozbiljna namjera koja se nije realizirala s odmakom vremena teško je reći.

Od nove uprave na čelu s Juricom Matijević očekuju se promjene u svim pogledima, od uvođenja reda u financije do podizanja razine igračkog kadra od onih najmlađih do najstarijih skupina.

Što se tiče seniorske momčadi od njih se očekuje ozbiljniji pristup na zelenom travnjaku kako bi rezultati i stabilnost na tablici bila na zavidnijoj razini te ostanak u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod – Požega, ako ne i s težnjom ka većem rangu natjecanja.

Za očekivati je da će novi čelnici klubova NK Slavonija, Tomislav Čabraja, NK Požega Jurica Matijević te NK Dinamo Vidovci Jurica Janković ostvariti usku suradnju i zajednički raditi u cilju razvoja i što kvalitetnije održivosti nogometa u gradu Požegi uz svesrdnu pomoć aktualne požeške gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem.  

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek