Vrijeđanje policijskih službenika, vožnja pod utjecajem alkohola, prometna nesreća….

Autor: PU požeško-slavonska

U nedjelju 18. prosinca 2022. oko 2 sata u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, 39-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,15 promila prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

39-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijski službenici su prilikom nadzora prometa u nedjelju 18. prosinca 2022. oko 1 sat u mjestu Badljevina u Ulici kralja Zvonimira, zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao 23-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 18. prosinca 2022. oko 0.25 sati u mjestu Mihaljevci u Vinogradskoj ulici, 38-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, vinkovačkih registarskih oznaka, s travnate površine se uključivao u promet te prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 29-godišnjaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek