Vožnjom preciznosti završen jedinstveni Međunarodni konjički turnir u Pleternici /FOTO/

Autor: S.P./D.K.

U organizaciji Konjičkog kluba Pleternica i Grada Pleternice, u Pleternici je održan trodnevni Međunarodni konjički turnir, kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo i prvenstvo Republike Hrvatske. Na nacionalnoj razini uvjerljivo najbolje rezultate ostvario je Antun Živić, vozač Državne ergele Đakovo.

Završen je trodnevni Međunarodni konjički turnir u Pleternici gdje je su u tri dana turnira, od 24. do 26. lipnja posjetitelji su mogli vidjeti više od 50 vozača iz Amerike, Luksemburga, Slovenije, Italije, Mađarske, Srbije, Hrvatske i Austrije koji su pokazali razna umijeća u dresuri, maratonu, vožnji preciznosti te jedinstvenoj noćnoj vožnji koja je održana prvog dana turnira.

Najbolje rezultate u različitim disciplinama na nacionalnoj razini ove je godine ostvario vozač Državne ergele Đakovo Antun Živić. On je ukupni pobjednik u Prvenstvu Hrvatske u dvopregu, drugo mjesto je osvojio Marko Vidačić, a treći je Dario Dorušak. Kod jednoprega ukupni pobjednik je Stjepan Ergović, a drugo mjesto osvojio je Ivan Nikolić.

Sve dane turnira budnim okom su pratili, pleternička gradonačelnica Marija Šarić, njen zamjenik i direktor Turnira Domagoj Katić, direktorica Turističke zajednice Pleternice Ivana Ketović Marijanović i dr.

Organizatori, KK Pleternica već su po tradiciji, pripremili i bogat popratni program pa su tako u ova tri dana posjetitelji osim u ljepoti konjičkog sporta mogli uživati i u zabavnim sadržajima te koncertima Stjepana Jeršeka i TZ Zlatna dolina.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot