Vožnja pod utjecajem alkohola s 1,85 promila, kršenje mjera samoizolacije, prometne nesreće….

Autor: PU požeško-slavonska

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa u petak 31. prosinca 2021. oko 15.55 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici, zaustavili osobni automobil kojim je prekoračenom brzinom kretanja i pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 19-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 19-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U petak 31. prosinca 2021. oko 16 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 77-godišnjaka iako mu je izrečena mjera samoizolacije. Protiv 77-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz  Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti

Bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1,23 promila u petak 31. prosinca 2021. oko 21.55 sati u Požegi u Ulici fra Grge Martića, 30-godišnji vozač koji je upravljao motociklom uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i pao na kolnik. 30-godišnjak je odbio liječničku pomoć, a  također kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Tijekom proteklog vikenda dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Mihaljevci i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Pakracu u ulicama kralja Tomislava i kneza Domagoja te  u Kaptolu u Veličkoj ulici.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek