Vozilo požeškog Autokluba za prijevoz oštećenih i vozila u kvaru koristit će članovi HAK-a, ali i drugi vlasnici vozila /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Autoklub Požega sa više od tisuću članova nabavio je specijalno vozilo za prijevoz automobila u kvaru ili onih koji su oštećeni tzv. šlep služba koje je u potpunosti opremljeno dodatnom opremom i ima sve certifikate za tu djelatnost što znači da djeluju po propisima Hrvatskog autokluba i srodnih međunarodnih specijaliziranih asocijacija za sudionike u prometu.

Marijan Babić, predsjednik Autokluba Požega

-Potporom Hrvatskog autokluba, kao naše krovne organizacije, i grada Požege uložilo smo više od 200 tisuća kuna, a ovo će biti korist ne samo za naše članove već i za ostale vlasnike vozila u našem kraju – kazao nam je Marijan Babić, predsjednik Autokluba Požega i dodao da njima mogu prevoziti i  kombibuse, te ostala vozila maksimalne težine do čak 3100 kilograma jer je platforma na tom vozilu poveće površine tako da mogu transportirati i velika vozila. Ta platforma najveća je u Požeško-slavonskoj županiji tako da će sigurno biti od koristi kako vozačima tako i gospodarstvu u slučaju iznenadnih kvarova na vozilima ili nezgoda na prometnicama. To se može ostvariti pozivom na telefonski broj Hrvatskog autokluba 1987.

Treba svakako reći da članovi Hrvatskog autokluba, a time i Autokluba Požega, u osnovnom članskom paketu kojega godišnje plate 220 kuna imaju besplatne usluge u njihovim servisima, među kojima je i ovaj u Požegi smješten u ulici Vatroslava Lisinskog broj 10, kao i prijevoz svoga vozila sa različitih udaljenosti u vrijednosti od 3000 kuna naravno tijekom te kalendarske godine.

Foto: D.K. [FAG id=241011]

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88