Vodoinstalaterski radovi i usluge Plumbarius obavljaju niz poslova za potrebe domaćinstava i poduzetnika

Autor: Jelenko Topić

Plumbarius je naziv novog Obrta za vodoinstalaterske radove i usluge vlasnika.Aleksandra Gajić iz Požege. Otvorio ga je kao samozapošljavanje uz novčanu potporu naše države.

-Izvodim kompletno renoviranje kupaonica, strojno odštopavanje pod pritiskom odvoda i kanalizacija, zatim strojno bušenje rupa za nape i plinske bojlere, montažu i demontažu svih vrsta sanitarija, kao i popravke po kupaonicama i kuhinjama, popravke svih vrsta ugradbenih vodokotlića, montiranje hidrofora i hidropaka za vodu i slično – kaže nam Aleksandar.

Riječ je o mladom čovjeku koji je završeni vodoinstalater, a dugi niz godina radio je u navedenoj struci sa ocem koji je također školovani vodoinstalater jedan od najpoznatijih u požeškom kraju. Iz ovog poduhvata je vidljivo da ovaj mladi čovjek nije odlučio otići u inozemstvo već je koristeći državna sredstva krenuo u poduzetničke vode želeći postati sam svoj čovjek.

-Poticaj od države svakako mi je dodatni vjetar u leđa štzo mi je omogućilo kupovinu potrebne opreme za rad – nastavlja nam Gajić i dodaje da se posebno specijalizirao za ugradnju i cjelokupnu montažu skupe sanitarije i potrebne prateće opreme u obiteljskim kućama, stanovima, poslovnim prostorima i objektima za odmor.

Nema sumnje da je otvaranje ovog obrta osvježenje na planu obrtništva i poduzetništva požeškog kraja, pogotovo u vrijeme potražnje za majstorima svih struka i zamaha graditeljstva.  

Detaljnije informacije o poslovima požeškog Obrta Plumbarius možete svakoga dana dobiti izravnim kontaktom na mobitel broj 098 909 4 777.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek