Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vodoinstalaterski radovi i usluge Plumbarius obavljaju niz poslova za potrebe domaćinstava i poduzetnika

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vodoinstalaterski radovi i usluge Plumbarius obavljaju niz poslova za potrebe domaćinstava i poduzetnika Požega.eu | Vodoinstalaterski radovi i usluge Plumbarius obavljaju niz poslova za potrebe domaćinstava i poduzetnika

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPlumbarius je naziv novog Obrta za vodoinstalaterske radove i usluge vlasnika.Aleksandra Gajić iz Požege. Otvorio ga je kao samozapošljavanje uz novčanu potporu naše države.

-Izvodim kompletno renoviranje kupaonica, strojno odštopavanje pod pritiskom odvoda i kanalizacija, zatim strojno bušenje rupa za nape i plinske bojlere, montažu i demontažu svih vrsta sanitarija, kao i popravke po kupaonicama i kuhinjama, popravke svih vrsta ugradbenih vodokotlića, montiranje hidrofora i hidropaka za vodu i slično – kaže nam Aleksandar.Riječ je o mladom čovjeku koji je završeni vodoinstalater, a dugi niz godina radio je u navedenoj struci sa ocem koji je također školovani vodoinstalater jedan od najpoznatijih u požeškom kraju. Iz ovog poduhvata je vidljivo da ovaj mladi čovjek nije odlučio otići u inozemstvo već je koristeći državna sredstva krenuo u poduzetničke vode želeći postati sam svoj čovjek.

-Poticaj od države svakako mi je dodatni vjetar u leđa štzo mi je omogućilo kupovinu potrebne opreme za rad – nastavlja nam Gajić i dodaje da se posebno specijalizirao za ugradnju i cjelokupnu montažu skupe sanitarije i potrebne prateće opreme u obiteljskim kućama, stanovima, poslovnim prostorima i objektima za odmor.

Nema sumnje da je otvaranje ovog obrta osvježenje na planu obrtništva i poduzetništva požeškog kraja, pogotovo u vrijeme potražnje za majstorima svih struka i zamaha graditeljstva.  

Detaljnije informacije o poslovima požeškog Obrta Plumbarius možete svakoga dana dobiti izravnim kontaktom na mobitel broj 098 909 4 777.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo