Vlado Abramović još je jedan kandidat za voditelja Državnog Inspektorata u Požegi: “Koplje” se lomi oko imenovanja ovih dana….

Autor: DK

Ovih smo dana pisali o mogućem imenovanju voditelja Ispostave Državnog inspektorata u Požegi.

U samom početku prema našim informacijama bio je u igri samo jedan izvjestan kandidat i to sadašnji građevinski inspektor dipl. ing. Slavko Tomljenović.

Dok se to rukovodeće radno mjesto nije činilo atraktivnim, prema najnovijim informacijama dobivenim od osoba bliskih vrhu Državnog inspektorata u Zagrebu, pojavljuje se novo ime kao kandidat za tu funkciju.

Riječ je o dipl. ing. Vladi Abramoviću aktualnom inspektoru zaštite na radu i donedavnom voditelju ureda Inspekcije rada za Požeško-slavonsku županiju pri Ministarstvu rada, socijalne skrbi i mirovinskog sustava.

Koplje će se slomiti ovih dana i bit će donesena odluka tko će preuzeti tu značajnu funkciju, a prema čvrstim informacijama to će se radno mjesto povjeriti upravo Vladi Abramoviću koji ima dugogodišnje iskustvo u inspekcijskim poslovima i kojemu je preostalo nekoliko godina do odlaska u mirovinu.

U svakom slučaju potrebno je da voditelj požeške Ispostave Državnog inspektorata  ima sve kvalifikacije i iskustvo u inspekcijskim i rukovodećim poslovima jer je neophodno ustrojiti novoformiranu organizacijsku jedinicu u kojoj će biti objedinjene sve inspekcijske službe na razini ove županije, a to je njih 17. Takvo ustrojstvo je po novoj organizaciji postavljeno i na razini cijele države. Požega inače pripada Područnom uredu Osijek za kojega se također slijedećih dana očekuje imenovanje čelnog čovjeka.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: