Vjetar je rušio mete, ali nije omeo ponajbolje hrvatske strijelce /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA –  Proteklog vikenda Streljački klub “Požega” pod pokroviteljstvom općine Velika na prostorima nogometnog stadiona organizirao je 1.Kup Velike u gađanju samostrelom field  na otvorenom.

-Ovo je ujedno bilo i prvo ovogodišnje okupljanje strijelaca što je i  početak sezone na otvorenom- kaže Petar Bosanac, predsjednik SK „Požega“.

 Na natjecanje se odazvala većina strijelaca iz naše države, među njima i dvojica braće Požega koji su prvi puta nastupili na otvorenom prostoru. Natjecatelje je pozdravio i natjecanje otvorio načelnik veličke općine Vlado  Boban, a nazočio je i njegov zamjenik Ivica Potočanac. Uz sunčano i vjetrovito vrijeme rezultati su bili dosta skromniji izuzimajući iskusne strijelce Valentinu i Domagoja Pereglin koji su i unatoč vjetru pogodili 851 krug. Vjetar je na mahove bio toliko jak da je rušio mete, ali sve je ipak prošlo na zadovoljavajući način. Po završetku natjecanja  zamjenik načelnika Ivica Potočanac dodijelio je priznanja najboljima.Od  domaćih strijelaca članovi Streljačkog kluba “Požega” Igor Požega kod juniora je bio drugi iza Martina Oborovečkog iz Velikog Trgovišča, dok je mlađi brat Davor Požega bio treći.
Pred strijelcima su sada izborna natjecanja za ulazak u reprezentaciju koja se priprema za predstojeće prvenstvo svijeta, a u mjesecu srpnju domaćin mu je grad  Osijek.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot