Više od tisući prijatelja i poslovnih partnera Kutjeva d.d. proslavilo Vincelovo: “Vi ste nam garancija budućeg kontinuiteta, opstojnosti i uspjeha” /FOTOGALERIJA/

Autor: DK
Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d. i Dino Galić, član Uprave


Već po tradiciji u prekrasnom ambijentu na lokaciji Vile Vinkomir okupilo se više od tisuću uzvanika iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, poslovnih partnera i prijatelja jednog od najvećih proizvođača vina – Kutjeva d.d.

Za itekako dobru zabavi i raspoloženje pobrinuli su Dyaco tamburaši i Indira koji su goste zabavljali sve do sitnih jutarnjih sati.

Svim gostima je dobrodošlicu u Kutjevo zaželio Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d., s kojim je bio i njegov kolega, član Uprave Dino Galić.

Predsjednik Uprave Josip Ređo zahvalio se svim gostima na dolasku u svoje ime, vlasnika Kutjeva d.d. Envera Moralića i svih povezanih Društava kao i zaposlenika.

-Na najljepšem vinogradarskom položaju kutjevačkog vinogorja slavimo dan svetog Vinka, i to upravo onako kako priliči samo najboljima i najuspješnijima. Točno prije godinu dana dali smo Vam jamstvo da ćete u godini koja je iza nas imati prilike uživati u samo najboljim vinima iz jednog od najljepših i najstarijeg vinskog podruma, onoga čija tradicija proizvodnje seže gotovo osam stoljeća u povijest, a da smo imali pravo upravo tako govoriti svjedoče prošlogodišnja samo najsjajnija odličja osvojena na domaćim i inozemnim sajmovima i ocjenjivanjima vina. Posebno smo ponosni na prošlogodišnjih prodanih rekordnih pet milijuna litara vina što je samo kruna našeg predanog rada i višegodišnjih ulaganja u vinogradarsku i vinarsku proizvodnju – rekao je u uvodu pozdravnog govora Josip Ređo nastavljajući kako se neće hvaliti prošlogodišnjim postignućima jer su ona još veća obveza i odgovornost da Kutjevo d.d. radi još više, bolje i strastvenije.

-Obvezu da budemo što bolji nametnuli ste nam upravo Vi, dragi naši poslovni partneri i prijatelji i upravo i iz tih razloga željeli smo ovaj nama iznimno bitan dan podijeliti upravo s Vama. Rijetke su prigode poput ove današnje na kojima Vam se možemo iskreno zahvaliti za lojalnost i podršku, i svi Vi ovdje prisutni. Vi ste nam garancija našeg budućeg kontinuiteta, opstojnosti i uspjeha u vremenima koja su pred nama – dodao je Ređo i nastavio

-Mogu nas lišiti mnogih stvari, mogu nam uzeti sve, ali nikako ne mogu sjećanja na ono što smo vidjeli, okusili, doživjeli… atmosferu, okuse, vino. Opet Vam kažem: pijte vina! A onda ćete biti raspoloženi za prijateljstva, za smijeh. I zato, nazdravimo čašom dobrog vina kako bi i ubuduće sve bilo još bolje, potpunije i radosnije. Dobro nam došli u srce naše Slavonije, dobro nam došli u naše Kutjevo – zaključio je pozdravni govor zdravicom Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »